2013 Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları Öğrenci Adaylığı Sınavı (2013-PMYO): Sınav Ücretinin Ödenmesi (16.05.2013)

DUYURU
(16 Mayıs 2013)

2013 Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları Öğrenci Adaylığı Sınavı
(2013-PMYO): Sınav Ücretinin Ödenmesi

2013 Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları Öğrenci Adaylığı Sınavı (2013-PMYO), 30 Haziran 2013 tarihinde Merkezimiz tarafından uygulanacaktır. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan mülakat sınavını başararak yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylar sınav ücretini 20 Mayıs-4 Haziran 2013 tarihlerinde yatıracaklardır.

Adaylar sınav ücretini, Akbank, Denizbank, T. Halk Bankası, T. Vakıflar Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türk Ekonomi Bankası, T.C. Ziraat Bankasının tüm şubeleri ve İnternet bankacılığı aracılığıyla ve PTT İş Yerlerinden yatırabileceklerdir. Sınav ücreti, ÖSYM’nin İnternet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile de yatırılabilecektir. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan mülakat sınavını başararak sınav ücretini yatıran adaylar için ÖSYM tarafından, adayların hangi bina ve salonda sınava gireceklerini, sınav tarihini ve saatini gösteren Sınava Giriş Belgesi düzenlenecektir.

“SINAVA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER TEMEL İLKE VE KURALLAR” bilgi metni, başvuru tarihleri arasında ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr İnternet adresinden yayımlanacaktır. Sınava girecek adayların bu bilgileri dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

 

ÖSYM BAŞKANLIĞI




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması