ÖSYS: Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi

BASIN AÇIKLAMASI
(17 Ocak 2013)

Gerçeğe Aykırı Haber

Bugün bir İnternet sitesinde “İşte 2013 YGS Sınavı Konuları” başlığıyla yapılan bir yayında, “YGS sınavına hazırlanan öğrencilerimiz için 2013 YGS sınavında çıkabilecek ve çıkma oranı yüksek olan konuları ÖSYM tarafından açıklandı” denilmektedir.

Tamamen kişisel yorumlara dayalı bu konu hakkında ÖSYM’nin bir açıklaması veya yaptığı çalışma bulunmamaktadır. Sınava ve ÖSYS’ye ilişkin bilgiler, yayınlanan 2013-ÖSYS kılavuzunda yer almaktadır. Konu hakkındaki tüm gelişmeler kurumumuz tarafından ÖSYM’nin resmi web sayfası üzerinden yayınlanarak adaylara duyurulmaktadır.

Adayların bu türden gerçeğe aykırı ve yanıltıcı bilgilere itibar etmemeleri, sınavlara ilişkin bilgileri sadece ÖSYM’nin İnternet adresinden (www.osym.gov.tr) yapılan duyuru ve açıklamalarla takip etmeleri önerilir.

Kamuoyuna önemle duyurulur.

                                                                                                          ÖSYM BAŞKANLIĞI





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması