ÖSYS: Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi

DUYURU
(29 Mart 2014)

2014-Yükseköğretime Geçiş Sınavının (2014-YGS) Cevap Kâğıtlarının Görüntülenmesi

23 Mart 2014 tarihinde yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavına (2014-YGS) ait cevap kâğıtlarının görüntüleri ile cevap anahtarları, sınava giren adayların kendi cevap kâğıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla 29 Mart 2014 günü saat 20:00’dan itibaren erişime açılacaktır. Adaylar kendi cevap kâğıtlarının görüntüsüne, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir.

Bu uygulama, adayı ve kamuoyunu bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

Adaylara duyurulur.

 

ÖSYM BAŞKANLIĞI





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması