2010-Basın Duyurusu: TUS ve KPSS Sınava Giriş ve Kimlik Belgeleri(07.09.2010)

BASIN DUYURUSU

(07 Eylül 2010)

18 - 19  Eylül  2010  tarihlerinde yapılması planlanan Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı  (TUS)  ve  26 Eylül 2010  tarihinde  yapılması  planlanan  Kamu Personel  Seçme   Sınavlarının (KPSS-Ortaöğretim/Önlisans) sınav merkezlerine göre aday atamaları yapılmış olup Sınava Giriş ve Kimlik Belgelerinin adaylara postalama işlemleri tamamlanmış bulunmaktadır. Sınav tarihleri ertelenen TUS (Sonbahar Dönemi) ve KPSS (Ortaöğretim/Önlisans) sınavlarının uygulanacağı yeni tarihler kesinlik kazandığında adayların sınav yeri ataması yeniden yapılmayacak ve yeni bir Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar ertelenen bu iki sınava, adreslerine gönderilen eski tarihli Sınava Giriş ve Kimlik Belgeleri ile gireceklerinden bu belgelerin dikkatle saklanması gerekmektedir.

Kamuoyuna duyurulur.

 

                                                                                               ÖSYM BAŞKANLIK




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması