DGS: Dikey Geçiş Sınavı

DUYURU
(19 Temmuz 2012)

2012-DGS : Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarının Yayımlanması 

15 Temmuz 2012 tarihinde yapılan 2012-Dikey Geçiş Sınavının (DGS) temel soru kitapçığı ile cevap anahtarına aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir. Sınavın Sözel Bölümünde yer alan 26., 27., 28. ve 29.sorusu baskı kalitesindeki bozukluk nedeniyle iptal edilmiştir. Testin ilgili bölümünde cevabı bulunan tüm adayların bu sorulara doğru cevap verdikleri kabul edilerek değerlendirme yapılacaktır.

Adaylara duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2012-DGS Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı

  • Telif Hakkı: ÖSYM'nin internet sayfasında yer alan sınav soru kitapçıklarının telif hakkı ile koruma altındadır. ÖSYM’nin yazılı izni olmadan Hangi amaçla olursa olsun, tamamının veya bir kısmının kopya edilmesi, fotoğraflarının çekilmesi, herhangi bir yolla çoğaltılması ya da kullanılması yasaktır.




SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması