TUS: Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı

DUYURU
(20 Şubat 2015)

2013-TUS Sonbahar Dönemi İdare Mahkemesi Kararıyla İptal Edilen Sorular Nedeniyle Yapılan Yerleştirme İşlemi Sonucu Yapılacak Kayıtlar Hakkında 

2013-TUS Sonbahar Dönemi Sınavına İlişkin Ankara 10. İdare Mahkemesinin 23.09.2014 tarihli ve 2014/2 E. Sayılı dosyasında bahsi geçen 6 soru hakkında verilen Yürütmeyi Durdurma Kararının uygulanması amacıyla 26 Ocak 2015 tarihli Duyurumuz doğrultusunda yapılan yerleştirme işlemleri tamamlanarak sonuçlar, 30 Ocak 2015  tarihinde ÖSYM’nin internet adresinden açıklanmıştır. Bu yerleştirmede yerleşen adaylar, yerleştirme sonucunu kabul ettiklerine dair yazılı beyanlarını, 13 Şubat 2015 tarihine kadar Merkezimize bildirmişlerdir.

Bugün itibarıyla yerleştirme sonucunu kabul eden adaylara ilişkin bilgiler, ilgili kurumlara Merkezimiz tarafından elektronik ortamda iletilecektir. Yerleşen adayların 10 iş günü içerisinde yerleştirildikleri kuruma kayıt yaptırmaları zorunludur.    

Adaylara ve ilgililere duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

 

 





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması