2011-ÜDS İlkbahar Dönemi: Sınava Girecek Adayların ve Sınav Görevlilerinin Dikkatine (17.03.2011)

BASIN DUYURUSU

(17 Mart 2011)

2011-ÜDS İlkbahar Dönemi Sınavı’na Girecek Adayların ve

Sınav Görevlilerinin Dikkatine  

2011 Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS) İlkbahar Dönemi, 20 Mart 2011 Pazar günü yapılacaktır. Sınav 9.30’da başlayacak ve 180 dakika (3 saat) sürecektir.

Sınava girecek adayların ve sınav görevlilerinin sınavdan önce, ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanan 2011-ÜDS İlkbahar DönemiKılavuzunda yer alan sınavın uygulanmasına ilişkin bilgileri incelemeleri yararlarına olacaktır.

Tüm sınav görevlileri ÖSYM’nin http://gis.osym.gov.tr internet adresinden şifreleri ile erişebilecekleri ÖSYM SINAV UYGULAMA YÖNERGESİ’ni sınavdan önce mutlaka okunmalı ve sınav günü Yönergeyi yanlarında bulundurmalıdır.

Sınava girecek adaylara ve tüm sınav görevlilerine duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması