2011-KPDS Sonbahar Dönemi: Van Merkez’de Sınav Yapılmayacaktır (15.11.2011)

DUYURU
(15 Kasım 2011)

2011-Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı  (KPDS)  Sonbahar Dönemi: Van Merkez’de Sınav Yapılmayacaktır

2011-KPDS Sonbahar Dönemi Sınavı 20 Kasım 2011 Pazar günü; Adana, Ankara, Antalya, Bitlis, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Samsun, Sivas ve Trabzon illeri ile Lefkoşa’da yapılacaktır.   

10.11.2011 tarihli Duyuru ile Van ilimizde yaşanan son deprem felaketi nedeniyle Van Sınav Merkezinde  2011-KPDS Sonbahar Dönemi sınavına girmek üzere Sınava Giriş Belgesini edinen adaylardan Van merkezde sınava girmek istemeyenlerin başka sınav merkezlerimde sınava girebilecekleri duyurulmuş ve bu duyurumuza 537 aday yanıt vererek tercih ettikleri başka sınav merkezlerinde sınava gireceklerini bildirmişlerdir. Bu adaylar, talep ettikleri sınav merkezlerinde sınava girmeleri için gerekli olan yenilenmiş Sınava Giriş Belgelerini 16.11.2011 Çarşamba tarihinden itibaren http://ais.osym.gov.tr adresinden edinebileceklerdir.

Öte yandan, devam eden artçı sarsıntılar nedeniyle 20.11.2011 günü Van Sınav Merkezinde sınav yapmanın adaylar için de risk oluşturacağı öngörüsüyle, Van ilimizde sınav yapılmayacaktır.

Van Sınav Merkezinde sınava girecek adaylar Bitlis Eren Üniversitesi yerleşkesinde sınava alınacaklardır. Bu adaylar, hangi sınav binasında ve hangi salonda sınava gireceklerini gösteren yenilenmiş Sınava Giriş Belgelerini 16.11.2011 Çarşamba tarihinden itibaren http://ais.osym.gov.tr adresinden edinebileceklerdir.

Adaylara duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması