2012-KPDS İlkbahar Dönemi: Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının Yayımlanması (28.05.2012)

DUYURU
(28 Mayıs 2012)

2012-Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS)
İlkbahar Dönemi: Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının Yayımlanması

20 Mayıs 2012 tarihinde yapılan 2012-KPDS İlkbahar Dönemi Sınavının temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarına aşağıdaki bağlantıdan erişilebilir. 

Adayların sorulara verdikleri cevapların analizi olan madde analizi sonucunda sorular yeniden bilimsel denetmenler tarafından incelenmiştir. Bu inceleme sonucunda ÖSYM Yönetim Kurulu tarafından; 2012-KPDS İlkbahar Dönemi Bulgarca Testinin temel soru kitapçığında yer alan 75. sorunun iptal edilmesine ve ilgili testte cevabı bulunan tüm adayların bu soruya doğru cevap verdikleri kabul edilerek değerlendirme yapılmasına karar verilmiştir.

Adaylara duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2012-KPDS İlkbahar Dönemi Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları

  • Telif Hakkı: ÖSYM'nin internet sayfasında yer alan sınav soru kitapçıklarının telif hakkı ile koruma altındadır. ÖSYM’nin yazılı izni olmadan Hangi amaçla olursa olsun, tamamının veya bir kısmının kopya edilmesi, fotoğraflarının çekilmesi, herhangi bir yolla çoğaltılması ya da kullanılması yasaktır.




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması