KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı

BASIN DUYURUSU

 (31 Mayıs 2011)

2011 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik:

Başvuru Süresi İçinde Sınav Ücretini Yatıran Adayların

Başvuru İşlemlerinin Tamamlanması 

9 Mayıs 2011 tarihinde başlayan, 2011 Kamu Personel Seçme Sınavı’na (2011-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik) başvuru işlemleri 25 Mayıs 2011 tarihinde tamamlanmıştır.

Bu tarihler arasında sınav ücretini bankaya yatıran ancak başvurusunu yapamayan adaylar, 31 Mayıs-1 Haziran 2011 tarihlerinde, başvuru merkezlerinden ve internet üzerinden bireysel başvuru hakkı olan adaylar ÖSYM’nin  http://ais.osym.gov.tr  internet adresinden KPSS başvurularını yapabileceklerdir. Bu süre başvuru merkezinden başvuru yapacak adaylar için 1 Haziran 2011 günü mesai bitiminde, bireysel olarak başvuru yapacak adaylar için 1 Haziran 2011 günü saat 23.59’da sona erecektir.

2011-KPSS adaylarına  duyurulur.

                                                                                  ÖSYM BAŞKANLIĞI





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması