KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı

DUYURU
(14 Ağustos 2012)

2012-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans:
Adayların Lisans Programı Bazında Sıralamalarının Görüntülenmesi

7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılan 2012-KPSS Lisans sınavına ait lisans programı bazında adayların kendi sıralamalarını görebilmeleri için, adaylar ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.trinternet adresine T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile girip, 2012-KPSS Lisans sınavını seçerek Lisans Programı Bazında Sıralama sayfasından, sıralamalarını puan türü ve lisans programı bazında öğrenebileceklerdir.

Bu uygulama adayların tercihlerinde yardımcı olmak amacı ile geliştirilmiştir. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

Adaylara duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

 

 





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması