2012 Özürlü Memur Seçme Sınavına (ÖMSS) Başvuru Yapmak İsteyen Adayların Dikkatine (02.03.2012)

BASIN DUYURUSU

(2 Mart 2012)

2012 Özürlü Memur Seçme Sınavına (ÖMSS)

Başvuru Yapmak İsteyen Adayların Dikkatine

20 Şubat 2012 tarihinde başlayan 2012-ÖMSS’ye olumsuz hava koşulları nedeniyle başvurusunu yapamayan adaylar,  7 Mart 2012 tarihi saat 17.00’ye kadar ÖSYM Başvuru Merkezlerinden başvurularını yapabileceklerdir.

2012-ÖMSS’ye başvuru yapmak isteyen adaylar, 7 Mart 2012 tarihi saat 16.00’ya kadar kılavuzda belirtilen bankalara sınav ücretini yatıracaklar, sınav ücretini yatıran adaylar 7 Mart 2012 tarihi saat 17.00’ye kadarÖSYM Başvuru Merkezlerinden birine başvurarak ÖMSS başvurularını tamamlayacaklardır.  Bu süre kesinlikle uzatılmayacaktır.  

Adayların başvuru yapmak için, ÖSYM Başvuru Merkezlerine gelmeden önce, bulunduğu adres ilindeki (varsa adres ilçesinde) Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğünden başvuru yapacağı özür grubunu belirtir onaylı Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesini, 6 Mart 2012 tarihi saat 17.00’ye kadar almaları gerekmektedir. Bu belgesi yanında bulunmayan adayların ÖSYM Başvuru Merkezlerince başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecektir.


2012-ÖMSS adaylarına önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması