MHUY: Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı

DUYURU
(12 Haziran 2023)

2022-MHUY: Özel Yarışma Sınavı Puanlarının Açıklanması ve Tercihlerin Alınması

2022 Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı (2022-MHUY) sonuçlarına göre tercih yapmaya hak kazanan adayların, yazılı sınav puanları ile sözlü sınav puanlarının aritmetik ortalaması hesaplanarak oluşturulan Özel Yarışma Sınavı Puanları, 12 Haziran 2023 tarihinde saat 15.30'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr  adresinden açıklanacaktır.

Adaylar, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından bildirilen yerleştirme yapılacak kurum/kadro/pozisyonlara ilişkin tercihlerini, 14-21 Haziran 2023 tarihleri arasında ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle yapabilecektir. Bunun dışında bir tercih bildirimi geçerli olmayacaktır.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI


2022-MHUY Özel Yarışma Sınavı Puanı Sonuç Açıklama

2022-MHUY Tercih Yapılabilecek Kurumlar Tablosu

 




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması