ÖSYM’den Deprem Bölgelerine Yardım (10.02.2023)

ÖSYM tarafından toplanan yardım malzemeleri, deprem bölgelerine dağıtılmak üzere yola çıktı. Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 2 büyük depremden sonra, tüm Türkiye gibi ÖSYM de tek yürek oldu.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy yaptığı açılamada, ÖSYM personelinin bağışları ile 3 büyük jeneratör ve temel ihtiyaç maddeleri temin edildiğini, bu malzemeler ile birlikte 21 kişilik ekibin deprem bölgesine hareket ettiğini ifade etti.

Kahramanmaraş merkezli birçok ili etkileyen depremlerden dolayı derin üzüntü içinde olduğunu ifade eden Başkan Ersoy; ‘’Tarihimizin en büyük deprem felaketini yaşadığımız şu acı günlerde; öncelikle depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. ÖSYM Başkanlığı olarak sadece ayni değil, nakdi olarak da yaptığımız yardımlar ile depremzedelerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Yardımlarımız kesintisiz şekilde sürdüreceğiz ve vatandaşlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz. Zor günlerde ortaya koyduğu dayanışma ile millet olma şuurunu en güçlü şekilde sergileyen vatandaşlarımız ve devletimiz, bu felaketin de yaralarını saracak güçtedir. Devletimizin tüm kurumları ve STK’larımız gibi ÖSYM Başkanlığı ve mensupları da beraberce bu yükü omuzlamak ve yeniden ayağa kalkmak için bütün imkânları ile adeta seferber olmuştur.‘’ dedi.




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması