Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı

DUYURU
(09 Şubat 2022)

2021-DUS ve 2021-STS Diş Hekimliği Sınav Sonuçları Açıklandı

03 Ekim 2021 tarihinde uygulanan Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavının (2021-DUS) ve Diş Hekimliği Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavının (2021-STS Diş Hekimliği) Klinik Tıp Bilimleri Testinde yer alan bazı sorularına açılan dava neticesinde; Ankara 13. İdare Mahkemesi tarafından Klinik Tıp Bilimleri Testinde yer alan temel soru kitapçığındaki dizilime göre  68 numaralı sorunun “C” olarak girilmiş cevabının “E” olarak düzeltilmesine, 51 ve 80 numaralı soruların ise iptal edilmesine karar verilmiştir. Bu itibarla, kararın uygulanmasını teminen söz konusu cevap şıkkı değişikliği uygulanmış olup iptal edilen sorular değerlendirme dışı bırakılmak suretiyle ilgili sınavın değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 09 Şubat 2022 tarihinde saat 16.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir.

Adaylara duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI


2021-DUS Sınav Sonuçları

2021-STS Diş Hekimliği Sınav Sonuçları





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması