KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı

DUYURU
(13 Ekim 2016)

KPSS-2016/6: Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Kadrolu Pozisyonlarına Yerleştirme İçin Tercih Alınması

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının bazı kadrolarına, “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” hükümleri uyarınca Merkezimizce yerleştirme yapılacaktır.  

Adaylar tercihlerini, 13-19 Ekim 2016 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. İnternetten tercih gönderme işlemleri 19 Ekim 2016 gecesi, saat 23.59’da sona erecektir.  Yerleştirmeye başvuracak adayların Ek’te yer alan KPSS-2016/6 Tercih Kılavuzunu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

 

ÖSYM BAŞKANLIĞI

 

KPSS-2016/6 Sağlık Bakanlığı veBağlı KuruluşlarıTercih Kılavuzu





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması