ÖSYS: Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi

DUYURU
(16 Ocak 2015)

2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) : ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinin Başvurular İçin Hafta Sonu Açık Tutulması

5 Ocak 2015 tarihinde başlayan 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemine (ÖSYS) başvuru işlemleri, 19 Ocak 2015 tarihinde sona erecektir.

ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri, 17-18 Ocak 2015 tarihlerinde (bu hafta sonu) saat 09.00-17.00 arasında başvuruların alınabilmesi amacıyla açık tutulacaktır.

İnternet üzerinden başvurular, 19 Ocak 2015 tarihinde saat 23:59’da, başvuru merkezlerinden başvuru alma işlemi ise 19 Ocak 2015 tarihinde mesai saati bitiminde sona erecektir. 15 Mart 2015 tarihinde yapılacak YGS için başvuru sonuçlarına bağlı diğer hazırlık çalışmalarının hemen başlaması zorunlu olduğundan 2015-ÖSYS başvuru süresi uzatılmayacaktır.

Başvuru işlemini yapan ve sınav ücretini yatırarak başvurusunu tamamlayan adaylar; başvuru süresi içinde, ÖSYM’nin İnternet sayfasında bulunan Aday İşlemleri Sisteminden (ais.osym.gov.tr) başvuru bilgilerini mutlaka kontrol etmeli ve sınavın diğer aşamalarında gerekebileceğinden aday başvuru kayıt bilgilerinin yazıcıdan bir dökümünü edinerek özenle korumalıdır.

Adaylara ve kamuoyuna önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

 





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması