2010-ÖSYS: Diploma Notu İşlemleri

2010-ÖSYS: DİPLOMA NOTU İŞLEMLERİ

(02.06.2010)

 

2010-ÖSYS Diploma Notu Toplama işlemleri için belirlenen tarihler aşağıdadır.

·         2010-ÖSYS adaylarının ağırlıklı ortaöğretim başarı puanlarının hesaplanmasında kullanılacak olan diploma notlarının toplama işlemleri başlama tarihi 14 Haziran 2010’dur.

·         Ortaöğretim kurumlarına  bilgi girişi açılması , bilgi girişi işlemlerini tamamlamaları ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerine listelerini teslim etmeleri 14-25  Haziran 2010 tarihleri arasında yapılacaktır.

·         Adaylar bilgilerini http://ais.osym.gov.tr  adresinden veya 26-30 Haziran 2010 tarihleri arasında kendi okullarının  astığı listelerden kontrol edebilirler. Bilgilerinde düzeltme gereken adaylar için ek güncelleme tarihleri 28-30 Haziran 2010’dur.

·         İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin okullardan gelen listelerin bir kopyasını  Merkezimize ulaştırmaları  için son tarih 5 Temmuz 2010’dur.

İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve  Ortaöğretim Okulları, işlemlerini http://okul.osym.gov.tr adresinden yapacaklardır. Kullanıcı bilgilerini hatırlamayan okullar bilgilerini bağlı bulundukları İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden öğrenebilirler.

Bir sorun ile karşılaştığınızda bize ulaşabileceğiniz numara (0312) 298 80 80 (Sistem Destek Merkezi) dir.

ÖSYM Başkanlığı

 




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması