ÖSYS: Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi


DUYURU
(21 Haziran 2011)

 2011-ÖSYS’ye Başvuru Yaptıktan Sonra

Öğrenim Bilgilerinde Değişiklik Olan Adaylar

2010 ve daha önceki yıllarda bir ortaöğretim kurumundan mezun olup, 2011-ÖSYS’ye başvuran adaylardan, başvuru yaptıktan sonra öğrenim bilgilerinde (Okul Kodu, Okul Türü, Alan, Bitirme Yılı, Not Sistemi, Diploma Notu) değişiklik olanlar, 2011-ÖSYS Kılavuzunun sonunda yer alan 2011-ÖSYS Öğrenim Bilgileri Değişikliği Dilekçe Örneği’ni kullanarak ve değişikliğe esas onaylı diploma suretlerini dilekçelerine ekleyerek 24 Haziran 2011 tarihine kadar Merkezimizde olacak şekilde gönderdikleri takdirde değişiklik istekleri işleme alınacaktır.

Süre hesabında dilekçe ve eklerinin ÖSYM Genel Evrak kaydına giriş tarihi esas alınacaktır.  

Ekinde onaylı diploma sureti olmayan, süresinde Merkezimize ulaşmayan okul bilgileri değişiklik istekleri kesinlikle işleme alınmayacaktır.

İlgililere duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması