Düzeltme İlanı (Zeyilname-1) (20.06.2016)

DÜZELTME İLANI

(ZEYİLNAME-1)

 

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı Tarafından 2017 Yılında Uygulanacak Olan Sınavlarda Sınav Evrakının Şehirlerarası ve Şehir İçi Nakil İşlemine Yönelik Ulaştırma işi ilan edilmiştir. Ancak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının Sınav Hizmetlerine Yönelik Mal ve Hizmet Alımları Yönetmeliğinin 19. maddesine göre aşağıdaki hususlarda, düzeltme ilanı yayımlanmasına karar verilmiştir. Tekliflerin hazırlanması ve sunulmasında düzeltilen maddelerin esas alınması gerekmektedir.

İhale Kayıt Numarası          :2016/202327

1-İdarenin

a)      Adresi                                    : Üniversiteler Mah. Prof. Dr. İhsan  Doğramacı Bulvarı

                                               06800 Bilkent/ANKARA

b)      Telefon ve faks numarası       : 3122988299 – 3122988811

2-Düzeltmeye Konu İlanın Yayımlandığı

a)      ÖSYM Web adresi tarihi       :06.06.2016

b)      Gazetenin adı ve tarihi           :Sözcü Gazetesi -06.06.2016

3-Düzeltilen (madde/maddeler) şunlardır

 

İdari Şartnamenin 7.6. maddesi ile ihale ilanının 4.4.1. maddesinde yer alan ifade, “Türkiye ölçeğinde özel ve/veya kamu alanında büyük ölçekte kargo, posta ve diğer ulaşım hizmetlerinde organizasyon hizmeti bakımından benzer niteliklerde nakliye ve dağıtım ağı planlaması yapılarak yönetildiği ve nakillerde kullanılacak araçların sınav gizliliği ve güvenliği kapsamında su sızdırmaz, çelikten (madeni) imal edilmiş kapalı kasa araçlarla yapılan sınav evrakı, nakil görevlisi ve/veya güvenlik personeli eşliğinde yapılan her türlü değerli yük taşınması, basılı evrak, para transferi, her türlü araç kiralama ve/veya bunlara benzer dağıtım ve taşıma işlerinin her biri ayrı ayrı ve/veya birlikte benzer iş niteliğinde kabul edilecektir.” şeklinde değiştirilmiştir.

 

İdari Şartnamenin 49.4 maddesi Nakil işinde kullanılacak araçlar için;  4925 Sayılı Karayolu Taşıma Kanunu ve 11/6/2009 tarihli ve 27255 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Karayolu Taşıma Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde ihale konusu işi yapabilme yetkisine sahip olunduğunu belgeleyen T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan alınmış (K1, K2, K3, R1, R2, L1, L2, E2, M2, A1, A2, A3) yetki belgelerinden birini sözleşme aşamasında İdareye sunmak zorundadır.

 

Teknik Şartnamenin 5.1.1.27. maddesi Nakil işinde kullanılacak araçlar için;  4925 Sayılı Karayolu Taşıma Kanunu ve 11/6/2009 tarihli ve 27255 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Karayolu Taşıma Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde ihale konusu işi yapabilme yetkisine sahip olunduğunu belgeleyen T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan alınmış (K1, K2, K3, R1, R2, L1, L2, E2, M2, A1, A2, A3) yetki belgelerinden birini sözleşme aşamasında İdareye sunmak zorundadır.

 

 

 

 

 

 

 




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması