ÖSYS: Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi


BASIN DUYURUSU

(8 Mart 2011)

Görevli İşlemleri Sistemi

ÖSYM’nin adaylarla ve Sınav Görevlileri ile arasındaki mesafeyi azaltma ve hızlı iletişim ve etkileşim kurma faaliyetlerinin bir parçası olarak geçtiğimiz günlerde ÖSYM sınavlarında görev alma konumunda olan Sınav Görevlilerinin fotoğrafları da dahil kimlik ve iletişim bilgileri ÖSYM bilgi işlem sistemine girilmiştir. Bugüne kadar 350.000’den fazla sınav görevlisi bu kapsamda tanımlanmıştır. Sınav görevlilerinin tüm Türkiye’de aynı standartlarda sınav uygulamalarına olanak sağlamak üzere de Sınav Görevlisi Eğitim Programı başlatılmış ve son iki hafta sonunda yapılan faaliyetlerle 30.000’e varan sınav görevlisine ÖSYM Sınavları hakkında detaylı bilgi verilmiştir.

ÖSYM’nin 27 Mart 2011 günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS) görev almak isteyenlerin sınav yeri bina tercihlerinin alınabilmesi amacıyla ÖSYM’nin http://gis.osym.gov.tr internet adresli Görevli İşlemleri Sistemi, 09.03.2011 Çarşamba günü sabah saat 10.00’a kadar bilgi girişine açık olacaktır.

Görevlilere duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması