TUS: Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı

T.C.

YÜKSEKÖĞRETİM  KURULU

ÖĞRENCİ  SEÇME  VE  YERLEŞTİRME  MERKEZİ

 

9 Şubat 2006

Sayı: B.30.1.ÖSM.0.00.10.00/78-122

Sayın İl Sağlık Müdürü,

2006 TUS Nisan Dönemi Kılavuzunun 25. sayfasında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi İhtisas Dalları ve Kontenjanları sehven yer almamıştır.

 

2006 TUS Nisan Dönemi Tercih Formunda Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi ihtisas dallarını tercihleri arasında göstermek isteyen, fakat bu formu daha önce Müdürlüğünüze teslim etmiş olan adaylar, eğer tercihlerini değiştirmek istiyorlarsa, Müdürlüğünüzle temas kuracaklardır. Bu adaylar Müdürlüğünüze başvurduğu takdirde tercih formlarının kendilerine verilmesini ve aday tarafından gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra bu formların tarafınızdan tekrar teslim alınması uygun olacaktır.

 

Bu yazımız ekinde sunulan listenin mümkünse büyütülerek ve çoğaltılarak, adayların görebilecekleri yerlere asılmasını, Müdürlüğünüzden Kılavuz ve Tercih Formu alacak adaylara, bu evrak ile birlikte verilmesini, daha önce tercih formunu teslim eden adaylardan, Müdürlüğünüze değiştirme yapmak üzere başvurmuş olanlara da bu bilgiden yararlanma olanağı sağlanmasını rica eder, bu değişiklikle ilgili yapacağınız çalışmalar için teşekkür ederim.

 

Saygılarımla,

Prof. Dr. Ünal YARIMAĞAN

Başkan

 

 

 

Ek: Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi İhtisas Dalları ve Kontenjanları listesi.

 

 

TABLO 3

2006 TUS Nisan Dönemi Kılavuzu Sayfa 25'de Yer Alması Gereken

KKTC/LEFKOŞA(*) Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi İhtisas Dalları ve Kontenjanları listesi

Dal KoduDal AdıPuan TürüGenel Kontenjan2005 TUS Eylül Dönemi En Küçük Puanı
893287

Çocuk Sağlığı ve Hastalıları

K1-
893379

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon

K1-
893539

İç Hastalıkları

K256.999
893658

Nöroloji

K2-
893685

Ortopedi ve Travmatoloji

K1-
893777

Radyoloji

K1-

* KKTC Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yarı süreli bir eğitim hastanesi olup, eğitim kadrolarına yalnız KKTC uyruklu doktorlar başvuracaklardır. Bu hastanede yarı süreli ihtisasını tamamlayan doktorlar ihtisaslarının ikinci yarı süresinin Bakanlığımız Eğitim Hastanelerinde Yabancı Uyruklu Fahri Asistan statüsünde tamamlayacaklardır. TC vatandaşı olanlar bu kadrolara müracaat edemezler.





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması