Esenboğa e-Sınav merkezinde gerçekleştirilen Sayıştay Eleme Sınavı ertelendi (26 Mayıs 2018)

DUYURU
(26 Mayıs 2018)

Esenboğa e-Sınav merkezinde gerçekleştirilen Sayıştay Eleme Sınavı ertelendi.

ÖSYM tarafından bugün Ankara Çetin Emeç, Ankara Esenboğa, İstanbul ve İzmir e- Sınav merkezlerinde Sayıştay Eleme Sınavı yapılması öngörülmüştü. Ankara Çetin Emeç, İstanbul ve İzmir e-Sınav merkezlerinde yapılan Sayıştay Eleme Sınavı, problemsiz bir şekilde zamanında tamamlanmıştır. Ancak Esenboğa e-Sınav merkezinde, sınav başlamadan önce teknik bir sistem arızası meydana gelmiştir.

Oluşan teknik arızanın çözümünün uzaması nedeniyle acilen toplanan ÖSYM Yönetim Kurulunca Esenboğa e-Sınav merkezindeki Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavının ertelenerek ilerideki bir tarihte gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

Kamuoyuna önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması