ÖSYS: Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi

DUYURU
13 Haziran 2007

2007-ÖSYS Diploma Notu İşlemleri

2007-ÖSS adaylarının ağırlıklı ortaöğretim başarı puanlarının hesaplanmasında kullanılacak olan diploma notlarının toplama işlemleri 15 Haziran 2007’de başlayacaktır. Diploma notu işlemleri için belirlediğimiz takvim aşağıdadır:

• Okullara bilgi girişi açılması, okulların bilgi girişi işlemlerini tamamlamaları ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerine listelerini teslim etmeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin işlemlerini tamamlayarak bilgileri ÖSYM’ye iletmesi işlemleri 15–29 Haziran 2007 tarihleri arasında yapılacaktır.

• Adayların bilgilerini kontrol etmeleri için, listelerin okullara asılması 29 Haziran – 4 Temmuz 2007 tarihleri arasında olacaktır.

İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve Okullar, işlemlerini http://okul.osym.gov.tr adresinden yapacaklardır. Kullanıcı bilgilerini hatırlamayan okullar bilgilerini bağlı bulundukları İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden öğrenebilirler.





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması