Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı

DUYURU
(05 Ocak 2017)

2016-DUS, 2016-STS Diş Hekimliği
Yeni Değerlendirme Sonuçları

25 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilen Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı’na (2016-DUS) ait madde analizleri incelenmiş, cevap anahtarlarının kontrolleri tamamlanmış, itirazlar bilimsel açıdan değerlendirilmiş olup, Klinik Bilimleri Testindeki 22. ve 42. sorunun iptal edilmesine ve Ankara 14. İdaresi tarafından alınan kararın uygulanmasını teminen; 2016-DUS  Klinik  Bilimler Testinin  Temel Soru Kitapçığında yer alan 2.,11.,36. ve 66. soruların iptal edilmesine karar verilmiştir. Bahsedilen soruların bu sınav ile eş zamanlı uygulanan 2016-STS Diş Hekimliği sınavında da yer aldığı göz önünde bulundurularak yeni değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

2016-DUS ve 2016-STS Diş Hekimliği sınav sonuçları, 05 Ocak 2017 tarihinde saat 19:00’dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr  İnternet adresinden açıklanacaktır. Adaylar sınav sonuçlarını yukarıda belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2016-DUS Sınav Sonuçları
2016-STS Diş Hekimliği Sınav Sonuçları

 

 

 

 





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması