ÖSYS: Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi

DUYURU

(14.06.2006)

ÖSYM Uzaktan Belge Döküm Sistemi 12.06.2006 tarihinde hizmete girmiştir. İlk defa 2006 ÖSS ile birlikte kullanılmaya başlanılan bu sistem sayesinde, sınava giriş ve kimlik belgelerini kaybetmiş olan veya belgeleri adreslerine ulaşmamış olan adaylarımız bağlı bulundukları sınav merkez yöneticiliklerine müracaat ederek bir defaya mahsus olmak üzere bu belgelerini alabileceklerdir. Böylelikle, daha önceden Ankara'ya gelmek zorunda olan adaylarımız, daha rahat bir şekilde sınava giriş ve kimlik belgelerini edinebileceklerdir. Adaylarımızın en geç sınav günü sabahına kadar sınava giriş ve kimlik belgelerini alma olanakları vardır ancak belgelerini sınav gününden önce almış olmaları tavsiye edilir.

2006 ÖSS sınava giriş ve kimlik belgelerinin alınabileceği sınav merkez yöneticiliklerine ve bu merkezlere ait bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

Adaylarımıza duyurulur.

 

ÖSYM Başkanlığı





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması