2014 Türkiye İnsan Hakları Kurumu İnsan Hakları Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı (2014-İnsan Hakları Uzman Yardımcılığı): Ön Başvuru Sonuçları ve Sınava Başvurular (20.11.2014)

DUYURU
(20 Kasım 2014)

2014 Türkiye İnsan Hakları Kurumu İnsan Hakları Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı  (2014-İnsan Hakları Uzman Yardımcılığı): Ön Başvuru Sonuçları ve Sınava Başvurular

2014 Türkiye İnsan Hakları Kurumu İnsan Hakları Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı (2014-İnsan Hakları Uzman Yardımcılığı), 20 Aralık 2014 tarihinde yapılacaktır.

Sınava ön başvuru yapan adaylardan başvuru koşullarını taşıyanlar, 20-28 Kasım 2014 tarihleri arasında sınav ücretini ödeyecekler ve SINAVA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER TEMEL İLKE VE KURALLAR’da belirtildiği gibi nihai başvurularını tamamlayacaklardır.  20-28 Kasım 2014 tarihleri arasında nihai başvurularını tamamlayan adaylar için Sınava Giriş Belgesi düzenlenecektir.  

Adaylar ön başvuru sonuçlarına ve “SINAVA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER TEMEL İLKE VE KURALLAR” bilgi metnine aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecektir.  Sınava başvuru yapacak adayların bu bilgileri dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adayların, sınava başvuru yapmadan önce Türkiye İnsan Hakları Kurumu Başkanlığı tarafından duyurulan başvuru koşullarını dikkatlice incelemeleri, tüm başvuru koşullarını taşıdıkları takdirde sınav ücretini yatırarak sınava başvuru yapmaları yararlarına olacaktır. Bu konuda Türkiye İnsan Hakları Kurumu Başkanlığı’ndan ayrıntılı bilgi alınmalıdır.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

SINAVA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER TEMEL İLKE VE KURALLAR

ÖN BAŞVURU SONUÇLARI




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması