2014 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı: Adaylardan Tercih Alınması (28.05.2014)

DUYURU
(28 Mayıs 2014)

2014 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı: Adaylardan Tercihlerinin Alınması

2014 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programlarına yerleştirme işlemleri ÖSYM tarafından yapılacaktır. Programlara yerleştirme için adaylardan tercih alınacaktır. Adaylar tercihlerini, 28 Mayıs-3 Haziran 2014 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır. Tercih süresi uzatılmayacaktır.

Adayların eğitim bilgileri, ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde adaya ait kayıt bilgilerinde yer almaktadır. Tercih işlemlerinde ve yerleştirmede Merkezimiz tarafından bu bilgiler kullanılacaktır. Adaylar ais.osym.gov.tradresinden lisans eğitimi bilgilerini kontrol edebilirler. Lisans eğitimi bilgilerinde eksiklik ve/veya hata olan adaylar, lisans eğitimi bilgilerini tercih süresi içinde (3 Haziran 2014 günü saat 17.00’ye kadar) ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinde yenileyebilirler. Bu bilgilerin sisteme işlenebilmesi için adayların ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerine giderken mezuniyet belgesinin aslını veya onaylı bir örneğini yanlarında bulundurmaları zorunludur. Birden fazla lisans mezuniyeti olan adaylar bu bilgilerinin sisteme kaydını yaptırabilecektir. ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinin adresi ÖSYM’nin internet sayfasında yer almaktadır.

Bu amaçla hazırlanan kılavuza aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecektir. Yerleştirme için tercih yapacak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2014 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Tercih Kılavuzu

 

 




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması