KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı

DUYURU
 (13 Mayıs 2014)

2014 KPSS Başvuru Merkezleri:2014-KPSS’ye Başvuru Merkezinden Başvuru Yapacak Adayların Dikkatine

14 Mayıs 2014 tarihinde (yarın) sona erecek 2014-KPSS başvuru işlemleri için tüm ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri ile birlikte başvuru alma yetkisi verilmiş üniversite, meslek yüksekokulu ve ortaöğretim kurumları da başvuru merkezi olarak görev yapmaktadır. Tüm başvuru merkezlerinin adı ve adresi (başvuru alma yetkisi verilmiş üniversite, meslek yüksekokulu, ortaöğretim kurumları-lise müdürlükleri dâhil), ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr İnternet adresinde yer alan “2014-KPSS Başvuru Bilgileri” içerisinde belirtilmiştir.

2014-KPSS Başvuru Merkezlerinin tümü aynı derecede işlem yapma yetkisine sahiptir. Adaylar listede belirtilen tüm başvuru merkezlerinden 2014-KPSS’ye başvuru yapabilecekler, eğitim bilgilerinin sisteme kaydını sağlayabileceklerdir. 

Adayların 2014-KPSS başvuru süresinin son günlerinde başvuru işlemi için sadece ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerine başvurmaları neticesinde, bazı ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinde yoğunluk oluşmaktadır.    Bu nedenle adayların “2014-KPSS Başvuru Bilgileri” içerisinde belirtilen Başvuru Merkezleri listesini dikkatlice inceleyip kendi bulunduğu adrese yakın bir başvuru merkezinde başvuru yapması işlemlerin daha kısa sürede yapılmasını sağlayacaktır.

2014-KPSS Başvuru Merkezleri listesine aşağıdaki bağlantıdan da erişilebilecektir.

Adaylara ve kamuoyuna önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/KPSS/BasvuruMerkezleriKPSS13052014.pdf

 

 





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması