Kaymakamlık: İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı

BASIN DUYURUSU
(20 Kasım 2012)
2012 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2012-Kaymakamlık): Başvurular

2012 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2012-Kaymakamlık), 30 Aralık 2012 Pazar günü Ankara’da uygulanacaktır.

Başvurular, İçişleri Bakanlığı tarafından 12-23 Kasım 2012 tarihleri arasında alınacaktır. İçişleri Bakanlığı tarafından sınava başvurusu kabul edilen adaylar, 28 Kasım-5 Aralık 2012 tarihleri arasında sınav ücretini yatırarak ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.trİnternet adresinden ÖSYM’ye başvurularını yapacaklardır.

Adayların, sınava başvuru yapmadan önce İçişleri Bakanlığı tarafından duyurulan başvuru koşullarını dikkatlice incelemeleri, tüm başvuru koşullarını taşıdıkları takdirde sınav ücretini yatırarak sınava başvuru yapmaları yararlarına olacaktır. Bu konuda İçişleri Bakanlığı’ndan ayrıntılı bilgi alınmalıdır.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

 

                                                                                              ÖSYM BAŞKANLIĞI





ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması