2009-ÖSYS: Diploma Notu İşlemleri Hakkında Duyuru

 

2009-ÖSYS DİPLOMA NOTU İŞLEMLERİ HAKKINDA DUYURU

11.06.2009

 

2009-ÖSYS Diploma Notu Toplama işlemleri için belirlenen tarihler aşağıdadır.

·         2009-ÖSS adaylarının ağırlıklı ortaöğretim başarı puanlarının hesaplanmasında kullanılacak olan diploma notlarının toplama işlemleri başlama tarihi 15 Haziran 2009’dur.

·         Okullara bilgi girişi açılması, okulların bilgi girişi işlemlerini tamamlamaları ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerine listelerini teslim etmeleri 15-26 Haziran 2009 tarihleri arasında yapılacaktır.

·         Adaylar okul bilgilerine  http://ais.osym.gov.tr adresindeki ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi’ni kullanarak 27 Haziran 2009 tarihinden itibaren ulaşabilirler.

·         Adayların bilgilerini kontrol etmesi için listelerin okullara asılması ve bilgilerinde düzeltme gereken adaylar için ek güncelleme tarihleri 29-30 Haziran 2009’dur.

·         İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin okullardan gelen listelerin bir nüshasını Merkezimize ulaştırmaları 2 Temmuz 2009 tarihine kadardır.

İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve Okullar, işlemlerini http://okul.osym.gov.tr adresinden yapacaklardır.Kullanıcı bilgilerini hatırlamayan okullar bilgilerini bağlı bulundukları İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden öğrenebilirler.

Bir sorun ile karşılaştığınızda bize ulaşabileceğiniz numara (0312) 298 80 80 (Sistem Destek Merkezi) dir.

 




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması