Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Avukat Alımı Başvuru Sonuçları ve Sözlü Sınavı Hakkında (02.04.2014)

DUYURU


Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Avukat Alımı Başvuru Sonuçları ve Sözlü Sınavı Hakkında



Başkanlığımızda istihdam edilmek üzere, 18/3/2002 tarihli ve 2002/3975 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmeliğin Ek 6 ncı maddesine istinaden ÖSYM, Hukuk Müşavirliği ve Avukatlık Giriş Sınavı ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre münhal bulunan (5) adet Avukat alımı için yapılacak sözlü giriş sınavına, 65 aday başvuruda bulunmuştur.

Başvuran adaylar arasında yapılan değerlendirme sonucunda ilk 25 aday en yüksek puan (KPSSP3: 84,87203) en düşük puan (KPSSP3: 78,71201) aralığında sıralanmış olup, sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların, belirtilen tarih ve saatte ÖSYM Başkanlığı Bilkent/Ankara adresinde  hazır bulunmaları gerekmektedir.

İlgililere duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Avukat Alımı Başvuru Sonuçları

 

 

 




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması