2011-STS 2. Aşama, 2011-YÇS, 2011-PMYO: Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi (30.06.2011)

BASIN DUYURUSU
(30 Haziran 2011)

2011-STS 2. Aşama, 2011-YÇS, 2011-PMYO :Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi

3 Temmuz 2011 tarihinde yapılacak olan 2. Aşama Seviye Tespit Sınavına (2011-STS 2. Aşama), Yurtdışında Çalışanların Çocukları İçin Yükseköğretime Giriş Sınavına (2011-YÇS) ve Polis Akademisi Polis Meslek Yüksekokulları Öğrenci Adaylığı Sınavına (2011-PMYO) girecek adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgelerini TC Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir. Sınava Giriş Belgeleri adayların adreslerine ayrıca gönderilmeyecektir.

Adaylar internetten edinecekleri bu belgelerin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını ilgili sınavda yanlarında bulundurmak zorundadır. Ancak belgenin arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunmamalıdır. İlgili sınava ait Sınava Giriş Belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.

Adayların sınava girecekleri binaları sınav gününden önce görmeleri yararlarına olacaktır. 

Fotoğraflı ve onaylı Özel Kimlik Belgesi olarak sadece Nüfus Cüzdanı veya Pasaport kabul edilecektir. Nüfus Cüzdanı fotoğraflı ve TC Kimlik Numarası yazılı olmalıdır. Özel kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu sınav günü yanında bulundurmayan aday, gerekçesi ne olursa olsun sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır.

Adaylara duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması