2012-ÖSYS Diploma Notu İşlemleri (07.06.2012)

DUYURU
(7 Haziran 2012)

2012-ÖSYS Diploma Notu İşlemleri

2012-ÖSYS Diploma Notu Toplama işlemleri için belirlenen tarihler aşağıdadır:

· 2012-ÖSYS adaylarının ortaöğretim başarı puanlarının hesaplanmasında kullanılacak olan diploma notlarının Okul Müdürlüklerinden toplama işlemleri 11 Haziran 2012 tarihinde başlayacaktır.

· Okullara bilgi girişi için sistemin açılması, okulların bilgi girişi işlemlerini tamamlamaları ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerine listelerini teslim etmeleri 11-22 Haziran 2012 tarihleri arasında yapılacaktır.

· Adaylar, bilgilerini http://ais.osym.gov.tr adresinden veya 23-24 Haziran 2012 tarihleri arasında kendi okullarının astığı listelerden kontrol edebilecekledir. Okul Müdürlükleri, bilgilerinde düzeltme gereken adaylar için 25-27 Haziran 2012 tarihleri arasında ek güncelleme yapacaklardır.

· İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin okullardan gelen listelerin bir nüshasını en geç 3 Temmuz 2012 tarihine kadar Merkezimize ulaştırmaları gerekmektedir.

İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve Okul Müdürlükleri, işlemlerini http://okul.osym.gov.tr adresinden yapacaklardır. Kullanıcı bilgilerini hatırlamayan okullar bilgilerini bağlı bulundukları İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden öğrenebileceklerdir.

İlgililere duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması