JANA: Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı

DUYURU
(19 Nisan 2013)

2013- Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı (2013-JANA):
Sınav Sonuçlarının Açıklanması ve Soru Kitapçıkları İle Cevap Kâğıtlarının Görüntülenmesi

6 Nisan 2013 tarihinde yapılan 2013-Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavının (2013-JANA) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.  

Sınav sonuçları 19 Nisan 2013 günü saat 15.00’den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.trinternet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Busınava ait soru kitapçıkları ile cevap kâğıtlarının görüntüleri, sınava giren adayların kendi soru kitapçıkları ile cevap kâğıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla 19 Nisan 2013 günü saat 15.00’den itibaren erişime açılacaktır. Adaylar kendi cevap kâğıtlarının görüntüsünü, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.trinternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile edinebileceklerdir. Ayrıca; sınavda kendi cevap kâğıtlarına kodladıkları soru kitapçığı numarasına ve bu kitapçıkta yer alan sorulara da http://skgs.osym.gov.trinternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ile erişebileceklerdir. Adaylar, sisteme giriş yaptıktan sonra, ilgili sınavı ve görüntülemek istedikleri soru numarasını seçtiklerinde ekranda soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabını görebileceklerdir.

Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

Adaylara duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2013-JANA Sonuçları





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması