YDUS: Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı

DUYURU
(3 Nisan 2015)

2014 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) Ek Yerleştirme Tercih İşlemleri: Tercih Yapan/Tercih Yapmak İsteyen Adayların Dikkatine

2 Nisan 2015 tarihinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.trİnternet adresinden yayımlanan 2014-YDUS Ek Yerleştirme Tercih Tablolarında yer alan, Erciyes Üniversitesinin sehven kontenjan bildirdiği 103511206 kodlu Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Tıbbi Onkoloji uzmanlık alanı Tablo-2’den çıkarılmıştır. Bu uzmanlık alanına ek yerleştirme yapılmayacağı için bu alanı tercih eden adayların tercih bilgisi geçerliliğini yitirecektir. 

Tablo-2 yeni haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr İnternet adresinden yayımlanmıştır. Bu değişiklik nedeniyle tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar, tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir. Adayların tercihlerini yaparken Tablolarda yapılan düzenlemelere dikkat etmeleri gerekmektedir.

2014-YDUS adaylarına önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

 





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması