ALS: Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı

BASIN DUYURUSU

(24 Şubat 2011) 

Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama

Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı  (2011-ALS),Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı (2011-JANA) ile

Uzman Jandarma Okulu Giriş Sınavı (2011-JANU) :Başvurular 

Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı  (2011-ALS), Jandarma Okullar Komutanlığı Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı (2011-JANA) ile Jandarma Okullar Komutanlığı Uzman Jandarma Okulu Giriş Sınavı’na (2011-JANU) başvurular 28 Şubat 2011 tarihinde başlayacaktır.

2011-JANA ve 2011-JANU sınavlarına başvurular 9 Mart 2011 tarihinde, 2011-ALS’ye başvurular ise 18 Mart 2011 tarihinde sona erecektir. Başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

Bu amaçla hazırlanan Kılavuzlar, başvuru tarihleri arasında ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır.

Başvurular Kılavuzlarda yer alan kurallara göre yapılacaktır. Bu sınavlara başvuru yapacak adayların ilgili kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

                                                                                              ÖSYM BAŞKANLIĞI





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması