DGS: Dikey Geçiş Sınavı

 

BASIN DUYURUSU

(20 Ekim 2010) 

2010-DGS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Sonuçları

2010-DGS merkezi genel yerleştirme sırasında açık kalan ve kaydolmama nedeniyle boş kalan yükseköğretim programları kontenjanlarına ek yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, 2010-DGS ek yerleştirme sonuçlarını 20.10.2010 günü saat 16:00’dan itibaren https://sonuc.osym.gov.tr adresli internet sayfamızdan öğrenebileceklerdir.

Bir yükseköğretim programına yerleşen adayların bilgileri yerleştirildikleri üniversitelere gönderilecektir. Yükseköğretim programlarına kayıt hakkı kazanan adaylar 21-22-25  Ekim 2010 tarihlerinde ilgili üniversitelere başvurarak kayıt yaptırabileceklerdir.  

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

                                                                                                           ÖSYM BAŞKANLIĞI 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması