DGS: Dikey Geçiş Sınavı

DUYURU
(6 Temmuz 2012)

2012-DGS: AKADEMİK NOT ORTALAMALARI İŞLEMLERİ

15 Temmuz 2012 tarihinde yapılacak olan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için, meslek yüksekokullarındaki tüm son sınıf öğrencilerinin (sınava başvurmayan son sınıf öğrencileri de dahil olmak üzere) akademik not ortalamalarının toplanması işlemleri 05-17 Temmuz 2012 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacaktır.

Meslek Yüksekokulu Müdürlükleri ve AÖF Merkez Bürosu işlemlerini http://dgsnot.osym.gov.tr adresinden yapacaklardır. Program kullanma kılavuzu sitede mevcuttur.

Adaylar bilgilerini http://ais.osym.gov.tr adresinden veya 18-19 Temmuz 2012 tarihlerinde kendi okullarının astığı listelerden kontrol edebileceklerdir. Bilgilerinde düzeltme gereken adaylar için ek güncelleme işlemleri 20-23 Temmuz 2012 tarihlerinde Meslek Yüksekokulu Müdürlükleri ve AÖF Merkez Bürosu tarafından yine elektronik olarak yapılacaktır. 23 Temmuz 2012 tarihinden sonra gelen düzeltme istekleri kabul edilmeyecektir

AÖF Merkez Bürosu ve Meslek Yüksekokulu Müdürlükleri, kullanıcı bilgileri veya program ile ilgili olarak ÖSYM Sistem Destek Merkezi’nden (0-312-298 80 80) bilgi alabileceklerdir.

İlgililere duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması