DGS: Dikey Geçiş Sınavı


DUYURU
(5 Ekim 2012)

2012 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Ek Yerleştirme : Başvurular

2012-DGS Ek Yerleştirme tercihleri 9-12 Ekim 2012 tarihleri arasında alınacaktır. Tercihler aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla, TC Kimlik Numaraları ve şifreleri kullanılarak elektronik ortamda yapılacaktır. 

2012-DGS Ek Yerleştirme ile ilgili tablolar ve diğer bilgiler, 9 Ekim 2012 tarihinden itibaren ÖSYM’nin internet sayfasından yayımlanacaktır. 2012-DGS Ek Yerleştirme için ayrıca bir kılavuz hazırlanmayacaktır. 2012-DGS Ek Yerleştirmede, 2012-DGS Kılavuzunda ve 2012-DGS Tercih Kılavuzunda ve Ek Yerleştirme İle İlgili Açıklamalar metninde yer alan ilke ve kurallar ile yükseköğretim programlarının koşul ve açıklamaları geçerli olacaktır. Adayların yükseköğretim programlarını tercihleri arasında gösterebilmeleri için bu programların koşullarını karşılamaları gerekir.

Adaylara duyurulur.

                                                                                                               ÖSYM BAŞKANLIĞI  





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması