2011-TUS Sonbahar Dönemi: Başvuru İşlemlerinin Tamamlanması (24.08.2011)

BASIN DUYURUSU

 (24 Ağustos 2011)

2011-Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) Sonbahar Dönemi:

Başvuru Süresi İçinde Sınav Ücretini Yatıran Adayların

Başvuru İşlemlerinin Tamamlanması 

8 Ağustos 2011 tarihinde başlayan 2011-TUS Sonbahar DönemiSınavı’na başvuru işlemleri 17 Ağustos 2011 tarihinde tamamlanmıştır.

Bu tarihler arasında sınav ücretini bankaya yatıran ancak başvurusunu yapamayan adaylar, 25 Ağustos 2011 tarihinde, başvuru merkezlerinden veya internet üzerinden bireysel başvuru hakkı olan adaylar ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden, 2011-TUS Sonbahar Dönemi Sınavı’na başvurularını yapabileceklerdir. Bu süre başvuru merkezinden başvuru yapacak adaylar için 25 Ağustos 2011 Perşembe günü mesai bitiminde, bireysel olarak başvuru yapacak adaylar için 25 Ağustos 2011 Perşembe günü saat 23.59’da sona erecektir.

2011- TUS Sonbahar Dönemi adaylarına duyurulur.

                                                                                              ÖSYM BAŞKANLIĞI

 




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması