TUS: Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı

BASIN DUYURUSU
(6 Ağutos 2012)

2012-Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) Sonbahar Dönemi ile
2012-Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) Sonbahar Dönemi:
Başvuruların Tamamlanması

9 Eylül 2012 tarihinde yapılacak 2012-TUS Sonbahar Dönemi ile 2012-DUS Sonbahar Dönemi için 30 Temmuz 2012 tarihinde başlayan başvurular, 8 Ağustos 2012 tarihinde sona erecektir.

2012-TUS Sonbahar Dönemi, 9 Eylül 2012 tarihinde Pazar sabah ve Pazar öğleden sonra olmak üzere iki oturumda gerçekleştirilecektir.

Sınavın Pazar sabah oturumunda Temel Tıp Bilimleri Testi (TTBT), Pazar öğleden sonra oturumunda Klinik Tıp Bilimleri Testi (KTBT) uygulanacaktır. Tıp fakültesi mezunu adaylar sınavın iki oturumuna da katılacaklardır.

Tıp dışı meslek mensupları, sadece Pazar sabah oturumunda uygulanacak olan Temel Tıp Bilimleri Testi’ne (TTBT) katılacaklardır.

Diş hekimliği fakültesi mezunu adaylar için uygulanacak 2012-DUS Sonbahar Dönemi Pazar öğleden sonra tek oturumda yapılacaktır.

Adaylara önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması