TUS: Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı

DUYURU
(26 Haziran 2013)

2013 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) İlkbahar Dönemi
Ek Yerleştirme İçin Tercih Yapan/Tercih Yapacak Adayların Dikkatine

ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanan 2013-TUS İlkbahar Dönemi Ek Yerleştirme Tablolarında yer alan, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin sehven kadro bildirdiğini belirterek iptal edilmesini talep ettiği Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi 106211351 kodlu Tıbbi Patoloji uzmanlık dalına ait 1 Genel Kontenjanı ile Hacettepe Üniversitesi’nin sehven kadro bildirdiğini belirterek iptal edilmesini talep ettiği Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 104821044 kodlu Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanlık dalına ait 1 Yabancı Uyruklu Kontenjanı Tablo-2’den silinmiştir.

Tablolar yeni haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanmıştır. Bu değişiklik nedeniyle tercihlerini değiştirmek isteyen adaylar tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir. Adayların tercihlerini yaparken, yapılan düzenlemelere ve değişikliklere dikkat etmeleri gerekmektedir.

2013-TUS İlkbahar Dönemi adaylarına duyurulur.

                                                                                              ÖSYM BAŞKANLIĞI





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması