2011-KPDS Sonbahar Dönemi: Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi (10.11.2011)

DUYURU
(10 Kasım 2011)

2011-Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı  (KPDS)
 Sonbahar Dönemi: Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi

2011-KPDS Sonbahar Dönemi Sınavı 20 Kasım 2011 Pazar günü; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van illeri ile Lefkoşa’da yapılacaktır.

Sınava katılacak adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, TC Kimlik Numarası ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacaktır. Adaylar internetten edinecekleri bu belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmak zorundadır. Ancak belgenin arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunmamalıdır. Sınava Giriş Belgesi’ni yanında bulundurmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Adayların sınava girecekleri binayı sınav gününden önce görmeleri yararlarına olacaktır. 

Şifresi olmayan adaylar, nüfus cüzdanı ya da pasaportları ile birlikte Başvuru Merkezlerine (Ortaöğretim Kurumu Müdürlükleri, ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ve ÖSYM Büroları) şahsen başvurarak ücreti karşılığı şifrelerini edinmelidir. Adaylar sınav sonuçlarını da, ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Sınavda fotoğraflı ve onaylı Özel Kimlik Belgesi olarak sadece Nüfus Cüzdanı veya Pasaport kabul edilecektir. Nüfus Cüzdanında fotoğraf ve T.C. Kimlik Numarası bulunmalı, pasaportun süresi geçerli olmalıdır. Üzerinde fotoğraf veya T.C. Kimlik Numarası bulunmayan nüfus cüzdanları ile geçerlilik süresi bitmiş pasaport kabul edilmeyecektir. Özel kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu sınav günü yanında bulundurmayan aday, gerekçesi ne olursa olsun sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır.

Sınav için gerekli olan iki adet kurşunkalem, silgi, kalemtıraş, peçete ve şeker her bir aday için ÖSYM tarafından temin edilecektir. Tüm adaylar, ÖSYM’nin internet sitesinde yayımlanan “Sınav Uygulamalarına İlişkin Güvenlik Tedbirleri”ne uymak zorundadır.

Adaylara duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

ÖNEMLİ NOT: Van ilimizde yaşanan son deprem felaketi nedeniyle üzüntülerimizi ifade eder, bu felaketten etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Van Sınav Merkezinde  2011-KPDS Sonbahar Dönemi sınavına girmek üzere Sınava Giriş Belgesini edinen adaylardan Van merkezde sınava girmek istemeyenler, yukarıda belirtilen sınav merkezlerinden birisini seçerek aşağıdaki bilgiler ile birlikte 14.11.2011 Pazartesi günü saat 17.30’a kadar 2011-kpds@osym.gov.tr adresine bildirmeleri gerekmektedir. Bildirmeyen adaylar Van merkezde sınava gireceklerdir. Van Merkezdeki tüm adaylar yenilenmiş Sınava Giriş Belgelerini 16.11.2011 Çarşamba tarihinden itibaren http://ais.osym.gov.tr adresinden edinebileceklerdir.

==================================================================

Van'da yaşanan deprem nedeni ile 2011-KPDS Sonbahar Dönemi sınavına aşağıda belirtilen merkezde girmeyi talep ediyorum.

TC Kimlik Numarası:

Adı Soyadı:

Sınava girmek istediği sınav merkezi:

==================================================================




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması