KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı

 

26 Nisan 2004

10-11 Temmuz 2004 tarihlerinde yapılacak olan 2004-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) için başvurular 19 Nisan 2004 Pazartesi günü başlamış olup 30 Nisan 2004 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecektir.

Bugüne kadar ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliklerinden alınan Kılavuz ve Başvuru Formu sayısının oldukça fazla olduğu, fakat doldurulup teslim edilen form sayısının çok az olduğu tespit edilmiştir. Bu durum, adayların başvurma belgelerini teslim etmek için son günleri bekledikleri kanısını uyandırmaktadır. Önceki yıllarda edinilen deneyimlerden de böyle bir eğilimin var olduğu tereddütsüz söylenebilir.

Adayların 2004 KPSS’ye başvurunun son günü olan 30 Nisan 2004 Cuma gününü beklemeden başvurma belgelerini ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliklerine teslim etmeleri son derece yararlarına olacaktır. Bu uyarının adaylarımıza değerli basınımız aracılığı ile duyurulmasının Cuma akşamı oluşacak uzun kuyrukların oluşmasını önleyeceği düşünülmektedir.

Yukarıda sunulan konuda Basınımızın yardımları için şimdiden teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.

   Prof.Dr. Savaş Küçükyavuz

Başkan

                                                                                      

                                                                                               





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması