KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı

BASIN DUYURUSU

04 Ocak 2006

2005 KPSS/2 Tercih Kılavuzunda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve sözleşmeli pozisyonlarından tercih yapma süresi 03 Ocak 2006 tarihinde sona ermiş; ancak Merkezimizde yapılan incelemede yaklaşık 17 000 adayın bankaya tercih ücretini yatırdığı halde tercihlerini internet yoluyla ÖSYM’ye göndermediği saptanmıştır.

Bankaya tercih ücretini yatıran fakat tercihlerini internet yoluyla göndermeyen adaylara ÖSYM’nin internet sitesindeki 2005 KPSS/2 tercih işlemleri alanına girmek suretiyle tercihlerini 06 Ocak 2006 günü saat 24:00’a kadar  yapmaları için bir süre tanınmıştır.

Değerli basınımız tarafından bu bilginin KPSS adaylarına duyurulması, pek çok adayın iş bulması ile ilgili mağduriyetini önlemiş olacaktır. Bu olanağın sağlanması hususunda yardımcı olacağınızdan emin olarak teşekkürlerimi sunarım.

Saygılarımla,

            Prof. Dr. Ünal Yarımağan

                       Başkan





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması