KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı

DUYURU

(16 Eylül 2011) 

2010-KPSS Lisans ve Önlisans  Adayların Alanındaki Başarı Sıraları


10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına (2010-KPSS Lisans) giren lisans mezunu adaylar ile 28 Kasım 2010 tarihinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına (2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans) önlisans düzeyinde giren adayların, Lisans düzeyindeki adaylar için yerleştirmeye esas P3 puanı, Önlisans düzeyindeki adaylar için yerleştirmeye esas P93 puanlarına ait alanlarındaki başarı sıraları hesaplanmıştır. 

Adaylar alanlarına göre hesaplanan başarı sıralarını ÖSYM'nin  https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

Adaylara duyurulur.

2010-KPSS Lisans ve 2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans Adayların Alanındaki Başarı Sıraları

 

                                                                                                           ÖSYM BAŞKANLIĞI





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması