KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı

DUYURU
(23 Ekim 2012)

2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)

Ortaöğretim/Önlisans: Cevap Kâğıtları ile Soru Kitapçıklarının Görüntülenmesi

22 Eylül 2012 ve 23 Eylül 2012 tarihlerinde yapılan 2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans sınavlarına ait soru kitapçıkları ve cevap kâğıtlarının görüntüleri ile cevap anahtarları, sınava giren adayların kendi soru kitapçıkları ile cevap kâğıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla 23 Ekim 2012 günü saat 17.30’dan itibaren erişime açılacaktır. Adaylar kendi cevap kâğıtlarının görüntüsünü, ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile edinebileceklerdir. Ayrıca; sınavda kendi cevap kâğıtlarına kodladıkları soru kitapçığı numarasına ve bu kitapçıkta yer alan sorulara da http://skgs.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ile erişebileceklerdir. Adaylar, sisteme giriş yaptıktan sonra, ilgili sınavı ve görüntülemek istedikleri soru numarasını seçtiklerinde ekranda soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabını görebileceklerdir.

Bu uygulama, adayı ve kamuoyunu bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

                              ÖSYM BAŞKANLIĞI





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması