2012-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme: 2012-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzundan Tercih Yapan/Tercih Yapacak Olan Adayların Dikkatine (14.07.2012)

DUYURU
(14 Temmuz 2012)

2012-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzundan

Tercih Yapan/Tercih Yapacak Olan Adayların Dikkatine 

11 Temmuz 2012 tarihinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanan 2012-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur YerleştirmeTercih Kılavuzu, Devlet Personel Başkanlığının talebi üzerine “Başvuru Genel ve Özel Şartları” yeniden düzenlenerek ve kadroların yer aldığı tablolarında “KURUM ADI” yanına “TEŞKİLAT ADI” yazılarak güncellenmiştir.

Kılavuz, yeni haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanmıştır. Tercih süresi içinde, tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar tercihlerini değiştirebileceklerdir.

2012-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur YerleştirmeTercih Kılavuzuna göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylar tercih bildirimlerini, 11-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. İsteyen adaylar, kılavuzda yer alan ”TERCİH LİSTESİ”ni doldurup bir ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliğine giderek de, yapmış oldukları tercihlerinin 3,00 TL ücret karşılığında ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliklerinde sisteme kaydedilmesini sağlayabileceklerdir. ”TERCİH LİSTESİ”ni doldurmayan adayların ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliklerince tercihleri alınmayacaktır. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden teslim edilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır.  

Adaylara duyurulur.

 

ÖSYM BAŞKANLIĞI

 

2012-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzu

 




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması