TUS: Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı

DUYURU
(1 Temmuz 2015)

2015 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) İlkbahar Dönemi: Ek Yerleştirme Tercihlerinin Alınması

2015-TUS İlkbahar Dönemi ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemleri, 2-6 Temmuz 2015 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla yapılacaktır. Ek yerleştirme, 2015-TUS İlkbahar Dönemi Başvuru Kılavuzu ile 2015-TUS İlkbahar Dönemi Tercih İşlemleri Genel Bilgileri’nde yer alan ilke ve kurallara göre yapılacaktır. Ek yerleştirme ücreti, 15.00 TL’dir. Ücret, ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile yatırılacaktır. Yerleştirme ücreti ödeme işlemleri, 7 Temmuz 2015 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir. Bu süre içinde yerleştirme ücretini yatırmayan adayların bu yerleştirme için yapmış oldukları tercihleri geçersiz sayılacak ve bu tercihler yerleştirme işlemine alınmayacaktır. Banka/ATM’den ödeme yapılmamalıdır.

Ek yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara ek yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2015-TUS İlkbahar Dönemi Ek Yerleştirme Tabloları





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması